Tweede avond van Gerrit Stegeman met dia`s van vroeger

Foto: Youtube

De zaal was vol en er was nog meer belangstelling voor de diashow van Gerrit Stegeman uit Rouveen. Daarom wordt er een tweede avond georganiseerd op 28 november. De entree is € 5,00 inclusief koffie/thee, de diashow start om 19.30 uur.

Gerrit Stegeman neemt ons mee terug in de tijd, met zijn nog niet eerder vertoonde dia’s. Wilt u er verzekerd van zijn dat er deze avond plek voor u is, want vol is vol, dan kunt u zich van tevoren aanmelden, via 0522-46 26 25 bij Jan Talen, secretaris bij het Museum Staphorst.

In Museum Staphorst zal hij dia’s tonen over de L.I.M, de tentoonstelling over Landbouw, Industrie en Middenstand. Deze werd vanaf 1975 in Staphorst georganiseerd, meestal in een grote tent en een keer in de hal van Brink. Vaak namen rond de 80 ondernemers deel en trok het meer dan 10.000 bezoekers.

De beelden zullen een mooi inkijkje geven in vroeger met onder andere de meubelmakers, de textiel en de landbouwwerktuigen. Daarnaast zullen er ook dia’s van de Staphorster markt, dorpsbeelden en Old en Antiek an de Diek getoond worden.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen