Busreis Friesland geslaagd: `Uitsluitend lovende woorden`

Een verslag van de gezellige busreis van 30 mei 2018 naar onder andere Leeuwarden. Door Freek Fridrichs, een van de twee organiserende vrijwilligers:

“Zojuist thuisgekomen van de Busreis naar Friesland. Vanmorgen vertrokken om 08.30 uur vanaf het Dienstencentrum met een volle bus met 50 personen en om circa 20.00 uur waren we daar terug. De reis ging eerst naar het Ot en Sien Museum in Surhuisterveen. Hier onder andere koffie en gebak en een lunch. Daarna naar Leeuwarden waar de mensen even vrij konden wandelen.

Hierna werd de tocht voorgezet naar Stoeterij Het Swarte Paert in Hemrik. Dit betreft een stoeterij die doet in de fok van het echte zwarte Friese paard. Dit kwam in de plaats van het landbouwmuseum in Goutum. Het bezoek aan dit Museum kon niet doorgaan omdat het niet gereed was. Pas medio juni vindt de opening plaats.

Na een diner te hebben genoten in Beltschutsloot waren we zo rond 20.00 uur terug in Staphorst. Ik heb uitsluitend lovende woorden gehoord. Alle deelnemers hebben echt van deze busreis genoten en gaven aan naar een volgende uit te zien”.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen