Eindejaarsexpositie in Koetshuus gaat wederom niet door

Foto: Jan Figeland

De deuren van ‘t Koetshuus blijven ook dit jaar dicht op de laatste dagen van het jaar. Weer geen eindejaarsexpositie tot grote teleurstelling van Jan en Marrie Figeland. “De expositieruimten hoeven wij ook dit jaar niet klaar te maken voor de 19e eindejaar expositie”.

“De huidige situatie is nu dusdanig dat wij hebben besloten om alles af te blazen”. De organisatie kan er ook dit jaar dus niets van maken. “Corona gooit weer roet in het eten en we kunnen deze expositie dan ook niet door laten gaan. Wij blijven ons ook nu maar weer richten op volgend jaar en hopelijk lukt het ons dan wel weer om er iets moois van te maken”.

De drie dagen durende eindejaar expositie is een expositie die elk jaar gehouden wordt tussen Kerst en Nieuwjaar en word gedreven door vrijwilligers en tien verzamelaars met diverse verzamelingen. “Wij proberen altijd verzamelaars te vinden uit de gemeente Staphorst aangevuld met enkele van buiten de gemeente die een sterke verbondenheid hebben met de gemeente Staphorst”.

Lees ook: Evaluatie van eindejaarsexpositie 2019 in `t Koetshuus