Voorbereidingen Huttendorp onder voorbehoud van start

Foto: Harm Brand / Staphorst Nieuws

Door de corona-crisis kon Huttendorp Staphorst vorig jaar niet doorgaan. Op dit moment is het ook nog niet zeker of het dit jaar door kan gaan, maar de voorbereidingen zijn weer gestart. Huttendorp Staphorst is gepland op D.V. dinsdag 17 t/m donderdag 19 augustus 2021.

De voorbereidingen zijn weer gestart omdat een aantal dingen al ver van te voren moeten worden geregeld, vastgesteld of gereserveerd, hiermee kan niet gewacht worden tot op het laatste moment. Het Huttendorp heeft een mooie plek gekregen in de Staphorster samenleving. De kinderen zien er elk jaar weer naar uit en het geeft ook vele ouders en ouderen veel plezier. De kinderen kunnen binnenkort alvast inschrijven, om niet vlak van te voren, in vakantietijd, dit ook nog te moeten regelen.

De betrokkenheid van iedereen die met Huttendorp te maken heeft probeert de organisatie op deze manier te behouden. Met dit evenement wordt ook een bijdrage geleverd aan het werk van de Stichting Ontmoeting. Binnenkort worden er op de scholen flyers uitgedeeld met informatie over het Huttendorp en het inschrijven hiervoor. Start aanmelden op dinsdag 1 juni 2021, einde aanmelden vrijdag 11 juni 2021. Alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen betreffende de corona maatregelen.

Lees ook: Geen bouwvergunning voor Huttendorp Staphorst 2020

Dossier: Huttendorpen