CMV Prinses Margriet zet jubilarissen in het zonnetje

Foto: CMV Prinses Margriet

Op dinsdagavond 10 januari mocht CMV Prinses Margriet weer haar traditionele ledenvergadering houden. Samen met de leden en enkele ouders werd er teruggeblikt op het jaar 2016. Ieder jaar zijn er weer de jubilarissen die in het zonnetje gezet worden.

Manon de Lange en Liana Wobben zijn 12,5 jaar lid van de vereniging. Helaas kon Liana deze avond niet aanwezig zijn, zij krijgt op een ander moment haar insigne. Manon de Lange mocht de bloemen, insigne en een oorkonde wél ontvangen.

Ineke Haasjes was op 1 januari jongstleden maar liefst 50 jaar lid van dze vereniging. Ook Ineke ontving hiervoor een bos bloemen, de bijbehorende insigne en de oorkonde. Het bestuur hoopt dat al deze leden nog vele jaren met plezier mogen spelen.

Ook Boukje Mulder en Frederiek de Boer zijn bedacht tijdens de ledenvergadering. Samen met het bestuur hebben zij de statuten van de vereniging herschreven. Door middel van een bos bloemen werden zij bedankt voor de bewezen diensten.

Ook is er vooruitgekeken naar het jaar 2017. Ook dat zal weer een jaar worden met diverse activiteiten, waaronder het voorjaarsconcert op zaterdag 1 april.

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden