Koormappen voor Reformatorisch Gemengd koor Cantilena

Foto: Hilly Mussche-Wildeboer

Reformatorisch Gemengd koor Cantilena uit Staphorst kreeg tijdens een feestelijke overhandiging op maandag 17 oktober 2016 nieuwe koormappen aangeboden uit handen van Géke Huzen (Univé-medewerkster) en Roelof van der Haar (lid Ledenraad Univé) namens Stichting voor Elkaar, onderdeel van Univé Stad en Land.

Op zaterdag 22 oktober 2016 zijn de mappen bij het jubileumconcert in Hasselt in verband met het 10-jarig bestaan direct in gebruik genomen. Om het koor voor iedereen toegankelijk te laten zijn, wordt geprobeerd om de contributie zo laag mogelijk te houden. Het koor is daarom ook geweldig blij met deze donatie van Stichting voor Elkaar.

Stichting voor Elkaar zet zich al jaren in voor goede doelen in de buurt. De organisatie staat midden in de maatschappij. Stichting voor Elkaar steunt daarom lokale goede doelen die een breed publiek aanspreken. Zo profiteren er veel mensen van de steun. Stichting voor Elkaar is onderdeel van de Coöperatie Univé Stad en Land. Jaarlijks stort Univé Stad en Land een deel van hun winst in de Stichting voor Elkaar.

Het Reformatorisch koor Cantilena is opgericht in 2006, bestaat inmiddels 10 jaar en bestaat uit een gemengd koor en een kinderkoor. In totaal heeft Cantilena rond de 140 leden. De vereniging voorziet in de grote behoefte voor mensen die graag zingen als hobby en/of voor ontspanning. Maar het hoogste doel van de zangvereniging is om God te loven en te prijzen met psalmen, gezangen en geestelijke liederen.

cantilena-uitreiking-koormappen

Lees ook: