Aline Bouwman uit Rouveen wint nieuwe auto bij Kruidvat

Foto: Wilbert Bijzitter

Aline Bouwman uit Rouveen is de gelukkige winnares van een spiksplinternieuwe auto tijdens een grote landelijke winactie die Kruidvat deze zomer op touw zette.

De Kruidvat-winkel aan Ebbinge Wubbenlaan in Staphorst was donderdagochtend het decor van de feestelijke prijsuitreiking waarbij een blij verraste Aline de sleutels van de grijs glimmende Ford Fiesta in ontvangst nam. Met op het dak een grote rode strik.

Aline Bouwman is één van de vier gelukkige winnaars. De inwoonster van Rouveen (gemeente Staphorst) kon vandaag haar geluk niet op. “Ik ben ontzettend blij met deze fantastische prijs en was totaal overdonderd toen ik hoorde dat ik deze prachtige auto heb gewonnen”, aldus een enthousiaste Aline.

Aline Bouwman: “Ik wil Kruidvat ontzettend bedanken voor deze geweldige prijs!”

Kruidvat organiseerde deze zomer een grote winactie waarbij klanten in het bezit van een ‘Jouw Extra Voordeelkaart’ niet alleen kans maakten op één van de 3800 ‘Welkom Thuispakketten’, maar ook op één van de vier gloednieuwe Ford Fiesta’s. De andere drie ‘vielen’ in Nijmegen, Rijen en Voorhout.

Bijna 8 op de 10 mensen vinden het fijn om weer thuis te komen na een vakantie en 20 procent heeft vooral haar vertrouwde merken en producten gemist.  Kruidvat heeft onderzoek gedaan naar welke producten klanten het meest missen tijdens de vakantie.

Ruim een derde van de Nederlanders verwent zichzelf na de vakantie door producten te kopen waar je mooi en fit van wordt. Zo hadden klanten in de afgelopen weken keuze uit allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en konden zij met vertrouwd voordeel bij Kruidvat winkelen.

Kruidvat telt meer dan 1.200 winkels in Nederland, België en Frankrijk en noemt zich met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment branchevreemde producten. Kruidvat heeft als motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’.

Lees ook: