Albert Hulst 25 jaar werkzaam bij Boer in keukenmontage

Foto: Boer Staphorst

Op donderdag 22 maart 2018 feliciteerden collega’s, familie en vrienden Albert Hulst en zijn vrouw met zijn 25-jarig werkverband bij Boer. Tijdens de receptie bij de ‘d Olde Skoele in Rouveen werd Albert in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet.

Op 22 maart 1993 is Albert bij Boer Staphorst begonnen in de werkplaats met het op maat maken van keukenbladen, keukenkasten, etc. Boer Staphorst kreeg in de regio steeds meer naamsbekendheid als keukenspecialist en maakte in die jaren een enorme groei door. In 1995 verhuisde het bedrijf van de Gemeenteweg naar de Esch.

Albert bleef daar nog enkele jaren in zijn nieuwe werkplaats actief maar het werk bij de klanten thuis trok hem toch meer. Hij ruilde daarom de werkplaats in voor een busje met gereedschap om keukens te gaan monteren. In 2002 werd zijn dienstverband voortgezet bij Kin&Boer Multimontage.

Samen met zijn 38 collega’s bij Multimontage realiseert hij de mooiste keukens, badkamers en andere verbouwingen. Albert is daarbij een specialist in de keukenmontage.

Lees ook: