Scherp zaken doen bij Bijker tegen het eind van dit jaar

Vader Jacob en zoon Herman Bijker nodigen u uit
Foto: Harm Brand

Ook dit jaar wordt er aan het einde van het jaar een eindejaarsshow gehouden bij Vakgarage Bijker aan de Gemeenteweg 304 in Staphorst. Niet alleen de showroom staat vol met nieuwe en gebruikte auto’s, maar ook de werkplaats.

Alles heeft een grondige schoonmaakbeurt gekregen. Speciale aandachtstrekkers zijn dit jaar de nieuwe Opel Mokka X, de nieuwe Opel Zafira én ze richten zich daarnaast op bedrijfswagens. “Onze jonge gebruikte occasions worden aangeboden voor speciale eindejaarsprijzen en de afleveringskosten zijn gratis. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen”, aldus eigenaar Jacob Bijker.

Wegens groot succes vorig jaar zal ook dit jaar ‘Roo Handelsonderneming’ uit Rouveen u te woord te staan en informeren over de beste autoverzorgingsproducten voor uw auto. Het is belangrijk om uw auto goed te onderhouden.

Bijker heeft een flinke klantenkring die uit een wijde omgeving naar Staphorst komen. De gemoedelijke sfeer en de vriendelijke prijzen zijn veelgehoorde complimenten. Het bedrijf beschikt over drie vakbekwame monteurs: Jurrie Veldman, Jan Dunnink en Hein Poolman.

Na ruim 19 jaar bij Vakgarage Bijker gewerkt te hebben, neemt Jan Dunnink dit jaar afscheid. Zijn plaats wordt ingenomen door Jeroen Kooiker. Sinds enige maanden werkt zoon Herman ook in het bedrijf, Bijker is een echt en hecht familiebedrijf. Dat wordt ieder jaar weer zichtbaar tijdens de voorbereidingen van de eindejaarsshow, waar diverse familieleden zich voor inspannen.

U bent van harte welkom op D.V. donderdag 29 december van 10.00 uur tot 22.00 uur, vrijdag 30 december van 10.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag 31 december van 10.00 tot 15.00 uur. In verband met de eindejaarsshow is de werkplaats gesloten van dinsdag 27 december tot en met zaterdag 31 december.

Ze zien u graag verschijnen, de koffie staat klaar en voor iedere bezoeker ligt er een leuke attentie klaar.

Lees ook:

Dossier: