Benny Miggels voorzitter Voetbalvereniging Staphorst

Foto: Voetbalvereniging Staphorst

Op de Algemene Ledenvergadering van 9 november 2015 is Benny Miggels door de leden gekozen tot nieuwe voorzitter van Voetbalvereniging Staphorst.

Hij neemt de plaats in van oud-raadslid en voormalig wethouder Henk Hutten die dit voorjaar het voorzitterschap van de vereniging neerlegde. Deze taak werd daarna waargenomen door vice-voorzitter Klaas Woudsma. Benny Miggels heeft al diverse functies bekleed binnen de vereniging, onder meer leider bij de jeugd, technische commissie en het wedstrijdsecretariaat.

Verder heeft het bestuur besloten dat er een bestuurslid verantwoordelijk dient te zijn voor de portefeuille Jeugd. Marcel Kiekebos heeft zich kandidaat gesteld voor deze functie en is op dezelfde ledenvergadering gekozen tot bestuurslid Jeugdzaken. Ook Marcel heeft al enige vrijwilligerstaken achter zijn naam staan. Van leider naar coördinator, naar bestuurslid jeugdzaken.

De vereniging is blij met het feit dat beide heren een bestuursfunctie bij VV Staphorst gaan vervullen. Daarentegen heeft Annet Dunnink afscheid genomen van de functie bestuurslid commerciële zaken. Daarvoor hebben er zich nog geen kandidaten gemeld. Deze functie is derhalve nog vacant.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen