SC Rouveen lijdt in Hoogeveen een dure nederlaag

SC Rouveen heeft tegen De Weide in Hoogeveen een dure nederlaag geleden. De equipe van trainer Berry Mulder verloor met 6-2 van de thuisploeg, die daardoor op een gelijk puntenaantal kwam.

Al vroeg in het duel kwam De Weide op een 1-0 voorsprong door Niek Bosscha, waarna Mitchell Luchtenberg de voorsprong in de achttiende minuut verdubbelde.

Kort daarna leek het over en sluiten voor de bezoekers, nadat weer Bosscha de 3-0 maakte. Maar Rouveen rechtte zijn rug en kwam via goals van Klaas Jan Poolman en Berjan Nijboer binnen een paar minuten helemaal terug in de wedstrijd.

“We moeten waken dat dit geen structureel probleem wordt.”

De opleving was van korte duur. Via twee goals van Jermo Verbeek na de rust en het tweede doelpunt van Luchtenberg werd de eindstand bepaald op 6-2. “We waren veel te slap, verloren de duels”, zag trainer Berry Mulder.