Burgemeester loopt dag mee met buitendienst gemeente

Foto: Gemeente Staphorst

Op dinsdag 20 september liep de burgemeester een dag mee met de buitendienst van de Gemeente Staphorst. Burgemeester Segers stond al vroeg bij de gemeentewerf.

Hij kreeg werkkleding van zijn collega’s en stipt om 07.30 uur ging hij met de andere medewerkers op pad. De eerste stop was de begraafplaats. Daar hielp de burgemeester met een hark mee om de velden schoon te houden.

img_6283 burg

“De buitendienst is het visitekaartje van onze gemeente. Ik vind het belangrijk om met eigen ogen te zien hoe een werkdag eruit ziet en hoe ze onze gemeente netjes en representatief houden.” Ook de rest van de ochtend was hij ook druk in de weer. Hij zat zelfs op de trekker om Dekkersland te maaien.

img_6328 img_6323

De burgemeester vindt het interessant om mee te lopen: “De mannen van de buitendienst moeten hard werken om alles van die dag af te krijgen. Ze werken snel en effectief. En dat terwijl ze ingewikkeld werk doen. Ik ga zeker nog een keer meelopen, want ik heb nog lang niet alles gezien wat ze doen.” Hij ging vervolgens weer snel aan het werk.

Lees ook:

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen