Ds. B. Reinders uit Staphorst doet intrede in Korendijk

Ds. B. Reinders uit Staphorst is op Tweede Pinksterdag bevestigd als predikant van de hersteld hervormde gemeente te Korendijk. De HHG Korendijk is vanaf de scheuring in 2004 vacant geweest. Zij ontvangt in de persoon van Ds. B. Reinders haar eerste voorganger.

De gemeente beschikte nog niet over een pastorie. Ze heeft daartoe een woning aangekocht aan het Voordoel 16, 3264 AV, Nieuw-Beijerland, waar het predikantsechtpaar inmiddels haar intrek genomen heeft. Op de foto’s een kleine indruk van de gebouwen en de omgeving.

De bevestigingsdienst werd geleid door ds. D. Heemskerk uit Ouderkerk aan den IJssel. De tekst voor de prediking was Ezechiël 37:3-5. In de avonddienst deed ds. Reinders intrede met een preek over Psalm 77:20-21. Na de preek werd de predikant toegesproken. Lees verder…

Ds. A. J. Post: “Op 2e Pinksterdag werd ds. Reinders verbonden aan de Hersteld Hervormde gemeente ‘De Bron’. Ik mocht hem toespreken en welkom heten namens de plaatselijke kerken. Hieronder vindt u de woorden die ik heb gesproken:  Welkom ds. B. Reinders.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen