Vrijwilligersmarkt in het Dienstencentrum in Staphorst

Foto: Google Streetview

Het Steunpunt Vrijwilligers was van plan om op zaterdag 5 september een vrijwilligersmarkt te houden in het Dienstencentrum in Staphorst. Het idee was met enthousiasme ontvangen.

Gezien de geringe belangstelling heeft de werkgroep van het Vrijwilligerssteunpunt besloten de voor 5 september geplande vrijwilligersmarkt niet te laten doorgaan. Met het oog hierop is besloten de vrijwilligersmarkt begin 2016 te houden. Voor deelname hieraan kunt u zich aanmelden bij mevrouw S. Bal van het Steunpunt Vrijwilligers, telefoonnummer (0522) 46 51 43.

In Staphorst werken meer dan 100 verenigingen met vrijwilligers. Vrijwilligers in Staphorst zijn actief in alle sectoren; welzijn en gezondheidszorg, sport, milieu, mensenrechten, onderwijs, kinderopvang, kerken en politiek.

Het blijkt dat veel verenigingen kampen met ongeveer dezelfde problemen. Het werven en behouden van voldoende vrijwilligers, weinig jonge vrijwilligers en onvoldoende kennis van een aantal zaken om de organisatie op een professionele manier te laten draaien.

Het Steunpunt Vrijwilligers Staphorst inventariseert uw behoeften en biedt ondersteuning.  De schakel tussen vrijwilligers en organisaties. Raadpleeg hier de vacaturebank. Meldt u aan als vrijwilliger. Meldt uw vereniging aan. Aanmelden van vacatures.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen